Pikainen päivitys…

Tässä on nyt tovi opeteltu suhteellisen matalan tason frameworkeja, joihin framerate-kriittisiä pelejä laadittaessa täytyykin useimmiten turvautua. Peliprojektien välissä ajattelin kuitenkin opetella hieman myös UIKitin hyödyntämistä, joka on ehkä tyypillisintä iPhone-ohjelmointia. Pieni hyötyapplikaatiokin on kehitteillä.

Näistä lisää myöhemmin – tämän postauksen varsinainen tarkoitus on vain esitellä loistava linkkilöytö, joka tuli dokumentaatioita kahlaillessa vastaan.

Itunes U:ssa on nimittäin ladattavissa Stanfordin talven 2010 iPhone-ohjelmoinnin peruskurssin luentovideot kokonaisuudessaan, täysin ilmaiseksi!

Linkki esittelysivuille tässä.

Ekan luennon ensimmäiset parikymmentä minuuttia on vain kurssin käytännön asioiden läpikäymistä, ne voi vaikka skipata, mutta siitä lähtien kyllä täyttä asiaa. Olisinpa törmännyt tähän ekana treenipäivänäni, ei ehkä olisi tarvinnut opetella ihan niin paljon kantapään kautta!

Mainokset

3 Responses to Pikainen päivitys…

  1. Samuli says:

    Päivityksen päivitys: näköjään löytyy myös syksyn 2010 kurssi, joka kaiketi huomioi uusimmat muutokset iOS-järjestelmään. Esittelysivu täällä.

  2. Jaakko says:

    Dänks, erinomainen linkkivinkki! Enää pitäis ehtiä kahlata noita kursseja läpi.

  3. Samuli says:

    Juu, ilahduttava löytö itsellekin. Tuota jälkimmäistä kurssia olen nyt alkanut seurailemaan, siinä on uudempi SDK käsittelyssä ja ihan hyvä kokonaisvaltainen näkemys. Ajanhallintavinkki kaupanpäälle: luennot iPhoneen ja vessavisiiteille mukaan 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: